O nama

Fabrika namještaja Maoles, koju je osnovao dipl.maš.ing Osman Macić, sa svojim proizvodnim pogonom i salonom namještaja u Vrapčićima   bb – Mostar,  pored  magistralnog puta M 17,  sa radom je počela 2002 godine.

“Maoles”  se bavi proizvodnjom i prodajom kuhinja, spavaćih soba, dječijih soba, kancelarijskog namještaja, kliznih (američkih plakara), ugradbenih ormara,  drvenih kreveta od  hrastovog i bukovog drveta, klub stolova, trpezarijskih stolova, komoda  i vitrina za dnevni boravak, predsoblja, ormarića za  obuću, gazišta  za stepenice, sobnih vrata sa štokom od drveta i furniranim krilom vrata,   te opremamo za  poslovne prostore, vrtiće/obdaništa i škole, staračke domove, bolnice,  studenske domove,  hotele, restorane, apartmane,  frizerske salone,  svadbene salone  i dr.

Prilikom uređenja Vašeg prostora koji želite opremiti, većinu od Vas ne zadovoljava industrijski proizveden namještaj. Iz tog razloga, prema Vašim potrebama i željama, nudimo Vam namještaj iz vlastite proizvodnje izrađen na najsavremenijoj tehnologiji od vrhunskih materijala i najkvalitetnijih okova sa prihvatljivim cijenama.

Individualnim pristupom prema svakom kupcu kreiramo namještaj stavljajući akcenat prije svega na funkcionalnost, udobnost, kvalitet i moderan dizajn.

Naša želja je da se Vi u svojim privatnim i poslovnim prostorijama okruženi  sa našim namještajem osjećate ugodno i da uživate u njegovom dizajnu i funkcionalnosti.

Vršimo dostavu i montažu namještaja u cijeloj Bosni i Hercegovini.